Uw psychiater

Sinds 1999 heb ik een zelfstandig gevestigde praktijk in Gorinchem op donderdag  en  vrijdag .

Hiernaast ben ik werkzaam bij een grote GGZ  instelling in het Oosten van het land op een afdeling  waar patiĆ«nten behandeld worden voor persoonlijkheidsstoornissen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en Orde  van Medische Specialisten. Ook ben ik lid van de ZELFSTANDIG GEVESTIGDE PSYCHIATERS ROTTERDAM, DORDRECHT EN OMSTREKEN  en van PSYZORG Gorinchem e.o. ( samenwerkings verband van vrijgevestigden ggz aanbieders en kleine ggz instellingen, vnl basis ggz )


BIG. Nr. 19024097501

Kamer van Koophandel nr. 30260586 


Tevredenheid:


Ik meet met behulp van de Consumer Quality Index (CQ-i) hoe patienten de behandeling waarderen. De CQ-i meet  op vijf verschillende aandachtsgebieden: bejegening, bereikbaarheid, informatievoorziening, keuzemogelijkheden en vervulling van hulpwensen. De score op deze vijf aandachtsgebieden wordt uitgedrukt in een rapportcijfer op een schaal tussen minimaal 0 en maximaal 10. Ik gebruik de uitkomsten voor evaluatie van mijn behandelingen. Onderstaande gegevens betreffen het aantal afgesloten DBC's ( diagnose behandel combinaties ) in de periode januari 2016 tot en met december 2016.


Aantal patienten die de  CQ-i vragenlijst hebben ingevuld:  23

Gemiddelde score : 8,3