Aanmelden


De wachttijd tussen aanmelding en eerste afspraak ( intake ) is meestal ongeveer 8 weken. Die actuele wachttijd  die ook korter of  langer kan zijn kunt u vinden op 0183 640410. Soms kan ik ook tijdelijk geen nieuwe patienten aannemen wanneer er te veel recente aanmeldingen zijn geweest. Ook dit kunt u horen via 0183-640410.


De wachttijd tot behandeling na de eerste afspraak is 2 weken.


De wachttijd  is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent en ook niet van uw problematiek .Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf

uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake krijgt, en dat binnen

10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximale aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen ( de treeknormen ).


Aanmelden kan alleen telefonisch 0183-640410.  Spreekt u op het antwoordapparaat uw naam en telefoonummer in waar ik u kan bereiken. Wanneer we tot een afspraak komen krijgt u van mij een aanmeldformulier  via de post of via het internet ( u krijgt dan een uitnodiging via de mail). Deze stuurt u  na aanmelding ingevuld retour of als u per post het formulier heeft ontvangen neemt u het mee naar de eerste afspraak..  U ontvangt tevens een bevestiging van de afspraak. Tevens moet u een

geldig legitimatie bewijs meenemen met een verwijsbrief van de huisarts. Van belang is dat de verwijsbrief vermeldt dat het een verwijzing naar de psychiater betreft.


Op aanmeldformulieren zonder een voorafgaand telefonisch overleg wordt niet gereageerd